dinsdag 20 januari 2009

This is the day!

"Yes we can"!

Vandaag wordt er geschiedenis geschreven als Barack Obama het presidentiële stokje overneemt van Bush, wanneer hij wordt geïnaugureerd als 44e president van de Verenigde Staten.


This is the day!! Deze charismatische spreker heeft de wereld aan zijn lippen. Met zijn woorden brengt hij hoop en wordt door zijn supporters aanbeden als een held.

Ik zweef een beetje mee op de hoop die vandaag de wereld omvat, maar dan met oog op onze grote gebeurtenis. Vandaag wordt er iets kostbaars en waardevol bij mij teruggeplaatst. This is the day!! Nooit verwacht, maar wel onwijs gehoopt.

Vandaag wordt geschiedenis geschreven! Obama wordt geïnaugureerd als de eerste zwarte president van de USA en de toekomst zal ons leren wat hij teweeg kan brengen in deze wereld.

Ook wij schrijven vandaag gescheidenis. Het zou onmogelijk zijn volgens menig arts, maar we zijn toch zo ver gehomen. We hebben nog wat hindernissen te overwinnen, maar onze kansen zijn inmiddels vertienvoudigd. Obama's onliner: "Yes we can"! We gaan ervoor en hebben hoop!

1 opmerking:

Femke zei

Oh Toots, Wat ongelofelijk spannend! En zo werd dinsdag 20-1 een nog bijzonderder dag dan ik al wist... Ik ga zo verschrikkelijk duimen voor een goede afloop! Liefs aan jou en Frtz! Fem